horseteam-200-100
logo
RSS
Start
  Equito.pl
Forum

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Obozy jeździeckie
Idź do strony 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Equito.pl Strona Główna -> Stadniny i ośrodki jeździeckie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Magwis

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 2:15 pm    Temat postu: Obozy jeździeckie Odpowiedz z cytatem

Witam. W tym wątku proponuję pisać polecane miejca ,gdzie odbywaja się obozy jeździeckie, ponieważ widze,że na innych forach jest duze zainteresowanie tym, więc warto by było, aby tutaj też zagościł ten temat Smile Proponuję napisac, gdzie odbywa sie dany obóz, jego cenę i parę info onim. Mile widziana jest też stronka www stajni,gdzie jest obóz Smile

Ostatnio zmieniony przez Magwis dnia Nie Kwi 01, 2007 6:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ulala

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 2:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jadę do Sierakowa... i gdzies jeszcze, ale nie wiem gdzie.
Powrót do góry
Magwis

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2007 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja byłam w tamtym roku na świetnym obozie w Stajni Pod Krzywym Siodłem w Brennie (woj. wielkopolskie- miejscowosc k. LESZNA), może nie jest tam super pod względem jazd- typowe rekreacyjne - no sa niby 2 razy dziennie, ale trzeba trafić na dobrego instruktora (co roku są inni) ,zeby sie czegoś nauczyć. Jak nie traficie no cóż-klepanie dupci gwarantowane! no i malo jest tam wyjazdów w teren (jest moze jeden- godzinny na całym obozie), ale pod względem towarzystwa obozowego, pięknych okolic (jezioro w poblizu!), towarzystwa wspaniałych koni i .... pysznego, domowego jedzonka (mniam) jest tam świetnie!!! Oczywiscie dodam,ze całe gospodarstwo jest świetnie utrzymane i ładne! Jeśli nie zalezy wam na nauczeniu sie czegoś konkretnego na jazdach, tylko rekreacyjnych, spokojnych jazd i cudownego spędzania czasu- ten obóz jest dla Was! Ich strona www to :www.stajniapodkrzywymsiodlem.com.pl
Natomiast w tym roku wybieram się do KJ Gozdawa w Kuźniczysku (k. Trzebnicy) na obóz- już bardziej z tych sportowych końskich obozów-czyli skoki przez przeszkody i takie tam.
koniaczek

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 9:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEh a ja bylam wszedzie tam o czym, na razie napisaliscie Very Happy

Moim pierwszym obozie byl oboz w sierakowie, tylko nie wiem czy chodzi mi o ten sam co tobie Ulala, bo w sierakowie sa 3 stajnie Wink No ale to co powiem o tym obozie to: z jazda do kitu, a z warunkami mieszkalnymi itp. super!!

Drugie miejsce gdzie bylam 2 razy to stajnia pod krzywym siodlem w Brennie, o czym magwis pisala. Ogolnie super, tylko na jazdach za duzo sie nie nauczysz, a tereny sa (piekne Very Happy ), ale ty magwis bylas w innej grupie bo my mielismy wiecej Wink

No i 3 oboz to w osrodku gozdawie w Kuzniczysku, wszystko super wraz z jazdami (naprawde profesjonalnie prowadza Wink). Duuzo psow i kotow, tereny piekne, warunki mieszkalne i jedzeniowe tez niczego sobie, tylko szkoda ze jeziora nie ma zadnego...
Powrót do góry
Ulala

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja oczywiście w stadzie ogierów Very Happy
Powrót do góry
Klolcia

PostWysłany: Sro Kwi 11, 2007 2:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałam że fajne obozy są w Gutowie www: www.studniewski.prv.pl
Można tam poskakać, cena jest przystępna, 2h jazdy dziennie, pod koniec mini zawody, dostaje się konia pod opieke na cały obóz, tylko na nim sie jeździ i opiekuje....
Sama osobiście nie byłam, ale słyszałam same pozytywy Razz
Powrót do góry
akluna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 2:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w tym roku jade do annopola na pierwszy turnus Smile Więc jak ktoś też się wybiera to prosze pisać na gg 419943 Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
monikaadakonieczna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 7:59 pm    Temat postu: obozy jeździeckie Odpowiedz z cytatem

cześć czy ktoś był na obozie w Jaszkowie? Question Confused czekam na opinie bo się tam wybieram Confused
Powrót do góry
akluna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie byłam w Jaszkowie ale mam kumpla który tam był kilka razy i wiem co nie co na ten temat. Więc jak by co to pytaj Wink
Powrót do góry
monikaadakonieczna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chcę wiedzieć czy warto tam jechać i czy można tam fajnie pojeżdzić czy tylko posiedzieć na koniu Question
Powrót do góry
akluna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem tak zróżnicowanie jazdą jest duze, bo i skoki ujezdżenie, wkkw itd. Jeździ sie po 4h dziennie więc to chyba dużo. Minusem jest to, że sa bardzo duze grupy po ok.15 osób(wiec trener za duzo na Ciebie nie popatrzy), no i sa jazdy w zastępie. Konie są różne, wiekszość sama skacze, dobrze jak byś dostała bardziej sportowego konia.
Powrót do góry
monikaadakonieczna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jadę tam z córką( 8 lat) na weekend majowy wizualnie to ośrodek robi wrażenie pozytywne , ludzie też całkiem fajni Smile sama jestem ciekawa swoich wrażeń i mam nadzieje że mojej małej się spodoba Question a ona już całkiem nieźle posuwa na kucykach Very Happy

Ostatnio zmieniony przez monikaadakonieczna dnia Pią Kwi 20, 2007 8:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
akluna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo ja myślałqam, że ktoś chce na obóz jechać Embarassed Jak na weekend majowy to super, chyba nie będzie tyle ludzi. Małej na pewno sie spodoba!
Powrót do góry
monikaadakonieczna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale tam 27 zaczyna się "obóz" tak się to oficjalnie nazywa Smile a w miarę możliwości chcę do wakacji sprawdzić kilka ośrodków żeby bez stresu wysłać córcię samą choć będę jej zazdrościć. Embarassed a może polecisz mi jakąś dobrą stajnię Question
Powrót do góry
akluna

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To troche jednak ludzi będzie. Ale w jakim regionie ten obóz najlepiej?? Bo jechać przez pół Polski to troche bez sensu. Obóz fajna rzecz więc jest czego zazdrościć Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Equito.pl Strona Główna -> Stadniny i ośrodki jeździeckie Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 1 z 11

Skocz do: