| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ella
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 8:17 am Temat postu: Wakacje |
|
|
| Szukam fajnego miejsca na wakacje w siodle. Chcę spokoju, ciszy, świeżego powietrza i miłych, spokojnych rumaków na jazdy w teren (a przynajmniej jednego spokojnego-dla dziecka). Rejon Polski nie gra roli. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Magwis
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo Ci polecam wypoczynek na Podlasiu, w okolicach Augustowa. Byłam na wakacjach w 2006 roku właśnei w tych okolicach w miejscowości Ateny (nie mylić ze stolicą Grecji! ) Mieszkałam tam w domku letniskowym mojej cioci i stajnię miałam niemalze ,,pod nosem''. W owej stajni było ok. 10 koni do jazdy i wszystkie spokojniutkie, bo chodziły w hipoterapii i w tereny pod turystami. A trzeba przyznać,ze tereny były ciekawe i bardzo urozmaicone Po za jazdą konną jest tam wiele innych mozliwosci wypoczynku: szlaki rowerowe, spacery po pięknych lasach Puszczy Augustowskiej itp. Mozna tam w paru miejscach wynająć kwatery w pensjonatach lub w domkach letniskowych. Namiary można znaleść na stronach internetowych z hotelami, pensjonatami itp. _________________ ,,Koń to jest ktoś'' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
black sorrow
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
| JA mogę ci polecić stajnię w Bieszczadach www.kwiatkonie.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
porter
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gazellasta
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:19 am Temat postu: |
|
|
Ja zamierzam sie wybrac do Toporzyska, byl ktos? Ja ptrawdopodbnie bede na 3 turnusie czekam na relacje :* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
memoriesan
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Co do toporzyska - nie bylam, ale mam bardzo złe zdanie. Osobę nie umiejącą w ogóle jeździć (mojego znajomego, który z lonży nie powinien schodzić ) dopuścili tam najpierw do brązowej odznaki (na szczęście nie zdał), a teraz puszczają w tereny i pozwalają skakać A ten osobnik tymczasem ledwo trzymie się na koniu, ma niespokojną rękę (zaszarpuje konie), niestabilny dosiad (siedzi "na siodle" nie "w siodle"), leci z siodła nawet w stój, pochyla się do przodu... ogólnie masakra
Natomiast szczerze polecam to miejsce http://www.majatekmalechowo.tp2.pl/ - wykwalifikowani instruktorzy, bardzo dobra obsługa, stajnia jest prawdziwym rajem dla koni - po prostu rewelacja. _________________ Rzuć serce za przeszkodę, a na pewno tam je znajdziesz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
black sorrow
|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 7:06 am Temat postu: |
|
|
memoriesam, prawdopodobnie jadę tam na wakacje za tydzień jadę obejrzeć stajnie i porozmawiać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
memoriesan
|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 7:12 am Temat postu: |
|
|
Do Malechowa (Eranii)? Jak tak, to pchaj się do p. Radka na lekcje - on uczy świetnie  _________________ Rzuć serce za przeszkodę, a na pewno tam je znajdziesz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
black sorrow
|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Tak właśnie tam , ok zapamiętam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doris
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 7:22 pm Temat postu: |
|
|
| Mnie spodobała się oferta Ośrodka Jeździeckiego Gozdawa w Kuźniczysku k. Trzebnicy. Oferta brzmi kusząco i słyszałam same dobre opinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
koniaczek
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Doris polecam Gozdawe!! Bylam tam na ferie i teraz jade na wakacje . Jak na razie mam pozytywne odczucia co do tego osrodka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arwena
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
| Koniaczek a możesz powiedzieć coś więcej o tym osrodku w Gozdawie?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doris
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Dołanczam się do Arweny, Koniaczek powiedz nam coś o tym miejscu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pyza
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 9:36 am Temat postu: |
|
|
Ja też byłam w Gozdawie i też mi się tam podobało i też jade tam na wakacje Instruktorak to kobieta rozsądna i wie o czym mówi. Sama skakała przez dłuższy czas jakieś konkursy. Konie po sporcie o ekscentrycznych charakterach Są dwa kucyki: jeden sportowiec i jeden rekreant. Ogólnie miła atmosfera i ciekawe miejsce. a i jeszcze duuuuużo lasów na tereniki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
koniaczek
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 1:33 pm Temat postu: |
|
|
No to dziewczyny pytajcie sie co chcecie wiedziec a ja odpowiem, bo tak sama z siebie to ja pisac nie umiem W sumie to pyza co nieco napisala Ale jak chcecie wiedziec to piszczcie ja z checia odpowiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|