horseteam-200-100
logo
RSS
Start
  Equito.pl
Forum

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wakacje
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Equito.pl Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ella

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 8:17 am    Temat postu: Wakacje Odpowiedz z cytatem

Szukam fajnego miejsca na wakacje w siodle. Chcę spokoju, ciszy, świeżego powietrza i miłych, spokojnych rumaków na jazdy w teren (a przynajmniej jednego spokojnego-dla dziecka). Rejon Polski nie gra roli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Magwis

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 6:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo Ci polecam wypoczynek na Podlasiu, w okolicach Augustowa. Byłam na wakacjach w 2006 roku właśnei w tych okolicach w miejscowości Ateny (nie mylić ze stolicą Grecji! Smile) Mieszkałam tam w domku letniskowym mojej cioci i stajnię miałam niemalze ,,pod nosem''. W owej stajni było ok. 10 koni do jazdy i wszystkie spokojniutkie, bo chodziły w hipoterapii i w tereny pod turystami. A trzeba przyznać,ze tereny były ciekawe i bardzo urozmaicone Smile Po za jazdą konną jest tam wiele innych mozliwosci wypoczynku: szlaki rowerowe, spacery po pięknych lasach Puszczy Augustowskiej itp. Mozna tam w paru miejscach wynająć kwatery w pensjonatach lub w domkach letniskowych. Namiary można znaleść na stronach internetowych z hotelami, pensjonatami itp.
black sorrow

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 3:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JA mogę ci polecić stajnię w Bieszczadach www.kwiatkonie.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
porter

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 7:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

www.horseworks.pl
Powrót do góry
Gazellasta

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:19 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zamierzam sie wybrac do Toporzyska, byl ktos? Ja ptrawdopodbnie bede na 3 turnusie Wink czekam na relacje :*
Powrót do góry
memoriesan

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 10:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do toporzyska - nie bylam, ale mam bardzo złe zdanie. Osobę nie umiejącą w ogóle jeździć (mojego znajomego, który z lonży nie powinien schodzić Evil or Very Mad ) dopuścili tam najpierw do brązowej odznaki (na szczęście nie zdał), a teraz puszczają w tereny i pozwalają skakać Exclamation A ten osobnik tymczasem ledwo trzymie się na koniu, ma niespokojną rękę (zaszarpuje konie), niestabilny dosiad (siedzi "na siodle" nie "w siodle"), leci z siodła nawet w stój, pochyla się do przodu... ogólnie masakra Evil or Very Mad

Natomiast szczerze polecam to miejsce http://www.majatekmalechowo.tp2.pl/ - wykwalifikowani instruktorzy, bardzo dobra obsługa, stajnia jest prawdziwym rajem dla koni - po prostu rewelacja.
black sorrow

PostWysłany: Sob Cze 02, 2007 7:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

memoriesam, prawdopodobnie jadę tam na wakacje Smile za tydzień jadę obejrzeć stajnie i porozmawiać Smile

PostWysłany: Sob Cze 02, 2007 7:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do Malechowa (Eranii)? Jak tak, to pchaj się do p. Radka na lekcje - on uczy świetnie Very Happy
black sorrow

PostWysłany: Sob Cze 02, 2007 7:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak właśnie tam Smile , ok zapamiętam Very Happy

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 7:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie spodobała się oferta Ośrodka Jeździeckiego Gozdawa w Kuźniczysku k. Trzebnicy. Oferta brzmi kusząco i słyszałam same dobre opinie.
Powrót do góry
koniaczek

PostWysłany: Wto Cze 12, 2007 8:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doris polecam Gozdawe!! Bylam tam na ferie i teraz jade na wakacje Very Happy. Jak na razie mam pozytywne odczucia co do tego osrodka Very Happy
Powrót do góry
arwena

PostWysłany: Sro Cze 13, 2007 4:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniaczek a możesz powiedzieć coś więcej o tym osrodku w Gozdawie??
Powrót do góry
Doris

PostWysłany: Sro Cze 13, 2007 4:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy Dołanczam się do Arweny, Koniaczek powiedz nam coś o tym miejscu Very Happy
Powrót do góry
Pyza

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 9:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też byłam w Gozdawie i też mi się tam podobało i też jade tam na wakacje Very Happy Instruktorak to kobieta rozsądna i wie o czym mówi. Sama skakała przez dłuższy czas jakieś konkursy. Konie po sporcie o ekscentrycznych charakterach Cool Są dwa kucyki: jeden sportowiec i jeden rekreant. Ogólnie miła atmosfera i ciekawe miejsce. a i jeszcze duuuuużo lasów na tereniki Very Happy
Powrót do góry
koniaczek

PostWysłany: Pią Cze 22, 2007 1:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to dziewczyny pytajcie sie co chcecie wiedziec a ja odpowiem, bo tak sama z siebie to ja pisac nie umiem Very Happy W sumie to pyza co nieco napisala Very Happy Ale jak chcecie wiedziec to piszczcie ja z checia odpowiem Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Equito.pl Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7

Skocz do: